Ако не можете да најдете решение за вашите проблеми во нашата База на знаења, можете да поднесете тикет со избирање на соодветниот сектор подолу.


 واحد پشتیبانی فنی

پشتیبانی فنی ، رفع مشکلات فنی ، کانفیگ و راه اندازی سرویس

 واحد فروش و امور مشتریان

فروش سازمانی ، فروش تجاری ، سوالات پیش از خرید و مشاوره فروش

 واحد مالی و اداری

امور مالی و حسابداری ، درخواست فاکتور رسمی ، امور اداری

 واحد کنترل کیفیت

کنترل کیفیت خدمات ، بازرسی ، حفظ منافع و حمایت از مشترکین

Powered by WHMCompleteSolution